2008. február 19., kedd

Dead animals need love too.


Újabb azonnal-akarom-magamnak kollekció! Nem tehetek róla, a Skelanimals cuccok egyszerűen tökéletesek! Nem elég annyi, hogy zabálnivalóan cukik, ráadásul mindegyik koponyás - kisállatos - imádnivalós. Oké, kicsit bizarr, de talán még nem lépi át azt a határt, aminél az állatvédők felhorkannak. Ha meg mégis, akkor nyugtassa őket az a tény, hogy ezek csak röntgenfelvételek.
Természetesen itt is kapható minden férfi és női kiszerelésben is, de persze megint a lányoknak kedvez a kínálat. Bőségesen találunk kiegészítőket, plüssöket, táskákat, pénztárcát, mindent, ami szem-szájnak ingere. És ami nagyon jó hír: nem olyan drága. 20 £ (kb 7000 Ft) egy felsőért ugyan nem kifejezetten olcsó, de nézzünk csak szét az itthoni üzletekben: közel sem ennyire aranyos ruhákat árulnak, alig 1-2 ezer forinttal kedvezőbben. Akkor inkább ez éri meg. Nekem legalábbis.



5 megjegyzés:

lea írta...

ó az a piros szoknya meg a diadém &_& <3

Sis írta...

kiskirálylány?:)

lea írta...

igen, kiskirálylány!

foxylicious írta...

en vagyok jack!de amugy ezt az allatvedok talaltak ki:D szal nem h fellazadnak hanem ez egy vega-allatvedo-szorme utalo kampany :) nezd meg myspacen!!belehet csatlakozni!!
GO VEGGIES GO!!!!

DonkeyDana írta...

Hi! Nem tudja vki hogy Mo-on hol lehet ilyen állatkákat venni? A választ köcce előre is!