Egyszerűen imádom az olasz konyhát és emiatt imádom a tésztáféléket is. Sőt, legszívesebben tésztát ennék tésztával, különféle pikáns mártásokkal és sok sajttal természetesen. (még az sem érdekel, hogy nagyon hízlal.) Egy baj mégis van, sosem tudom, hogy mennyit kell kifőzni belőle. Találomra dobálom a forró vízbe, így vagy nagyon sok lesz, vagy nagyon kevés.
Az ilyen tanácstalan helyzetek megmentésére született ez az ötletes alátét, ami nem csak arra jó, hogy az asztallapot megvédjük a forró edényektől, hanem helyettünk porciózza a spagetti tésztát aszerint, hogy hány vendéget hívtunk meg vacsorára.
Az olyanok, mint én, meg 2 személyt számolnak 1 helyett.
2008. április 18., péntek
Pasta al Dente
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
az elso mondatokkal beloptad magad a szivembe. mondjuk en meg szoktam fozni az egesz zacsko tesztat, akkor is ha csak egyedul eszem.. :)
hmmm és még jól is néz ki :)
Ezt en is akartam postolni. :) De asszem kezdek elmenni egy masik iranyba, ez meg nem eleg bizarr. :P:P
(Es milyen jol jott volna nekem ez Nurnbergben...)
Megjegyzés küldése