2008. április 3., csütörtök

teamTRASH dolls

Irigylem azokat az embereket, akik nem csak ülnek és várnak, hogy a szájukba repüljön a sült galamb, vagy hogy megszállja őket az ihlet, hanem tesznek is valamit azért, hogy kirobbantsák a belül feszülő kreativitást. Mert mi is kell hozzá? Egy kis fantázia és kézügyesség, azt hiszem ezzel a két tulajdonsággal mindenki rendelkezik, no meg egy cseppnyi önbizalom, igenis meg tudom csinálni és igenis megmutatom mindenkinek. És az sem baj, ha nem tökéletesen profi a végeredmény, hiszen az elkészült mű annál kedvesebb, minél tökéletlenebb.
Újabb DeviantArtos kalandozásra hívlak titeket, ezúttal két fiatal lány, Val és Becca (aki nem azonos a mi DeadlyNightshade Beccánkkal) birodalmába: ők a teamTRASH. Nemezből, filcből, hobbiboltokban beszerezhető lim-lomból készítik ezeket az aranyos kis figurákat, amik között van önarckép, manga-anime hős, és j-rocker is. Alvópajtásnak mindenesetre tökéletesek.
Nagyon japán, nagyon édes, nagyon plüss. És a fotókon beállított kompozíciók egyszerűen imádnivalóak.

Kellkellkell-kategóriás jelölt!

Nem kevesebb, mint 10 oldalon keresztül csodálhatjátok és válogathattok a babák között, én kiválasztottam a nekem legkedvesebbeket.

Például itt van Sailormoon, aki/ami gyerekkorom kedvenc (és első) animéje volt:



Vagy itt van L, a Death Note-ból. Az aktuális kedvenc.
(egy ilyet tényleg nagyon akarok alváshoz!)



Szintén Death Note, ő itt Ryuk az egyik halálisten (azaz Shinigami)



Színes és szájber:



Ő meg egyszerűen csak nagyon szép. És nagyon szomorú. Ő is kell nekem:



[ teamTRASH @ deviantart.com ]


0 megjegyzés: