2008. március 12., szerda

Cigarette Fashion

Félreértés ne essék, eszem ágában sincs népszerűsíteni a dohányzást! De aki sajnálatos módon hódol ennek a káros szenvedélynek (mint többek között én is), miért is ne tehetné személyreszabottan és divatosan?
A [ Build Your Own Death ] honlapján a groteszk elnevezés ellenére klassz cigisdobozok közül válogathatunk. És ami a jó hír: teljesen ingyen a miénk lehet, nem kell sehonnan rendelgetni, egyszerűen letöltjük a .pdf file-t, kinyomtatjuk, összeorigamizzuk (még mókás időtöltésnek is bizonyul), ráhúzzuk az alap dobozra, és máris kész.
Sőt, aki úgy érzi, elég jó a kézügyessége, beküldheti saját terveit az oldalon található email címre. Ha elég fantáziád van, rajzod akár fel is kerülhet a galériába, és automatikusan egy versenybe is bejutsz, ahol ajándékcsomagot lehet nyerni telis-tele mindenféle szuper dologgal.



Ha tetszettek, akkor érdemes a [ Smokeshirt ] honlapján is elidőzni pár percet. Az általuk gyártott cigirucik bársonyos plüssből készülnek, viszonylag tartósak és alig 2000 Fft-ért megvásárolhatók többek között a [ Repülő Tehén ] üzletekben.

Nekem is van, méghozzá ilyen:

0 megjegyzés: